Menú
Portada
Actualidad
Concellos
O Barco
A Rúa
Vilamartín
Terras de Trives
A Veiga
Petín
Carballeda
O Bolo
Rubiá
Larouco
Vilariño
Viana
Terras de Quiroga
Gente
Empresa
Vino
Comercio
Pizarra
Cultura
Agenda
Deporte
CD Barco
CD Rúa
CD Trives
CD Córgomo
Fútbol Sala
Baloncesto
Atletismo
Andainas/Trails/Orientación
Bases CD Rúa
Bases CD Barco
Piragüismo
+ Deporte
SOMOS +
Buscar
El tiempo
O Barco de Valdeorras
25.8 °C
cielo claro
jueves. 26.06.2025
GALERÍAS
Secciones
Portada
Actualidad
Concellos
O Barco
A Rúa
Vilamartín
Terras de Trives
A Veiga
Petín
Carballeda
O Bolo
Rubiá
Larouco
Vilariño
Viana
Terras de Quiroga
Gente
Empresa
Vino
Comercio
Pizarra
Cultura
Agenda
Deporte
CD Barco
CD Rúa
CD Trives
CD Córgomo
Fútbol Sala
Baloncesto
Atletismo
Andainas/Trails/Orientación
Bases CD Rúa
Bases CD Barco
Piragüismo
+ Deporte
SOMOS +
GALERÍAS
Galería. A matanza do porco
Matanza. Chourizos preparados para colgar no baral
1
/ 24
Matanza. Crourizos gordos xa colgados
2
/ 24
Matanza. Atando chourizos
3
/ 24
Matanza. Embutindo ca máquina
4
/ 24
Matanza. Botelos e pigureiros na barcala para ser colgados.
5
/ 24
Matanza. Metendo os osos na tripa para facer androllas
6
/ 24
Matanza. Enchendo a tripa coa zorza
7
/ 24
Matanza. Enchendo a tripa coa zorza
8
/ 24
Matanza. Tarear e atar
9
/ 24
Matanza. Tarear e atar
10
/ 24
Matanza. Picando os oso da cabeza
11
/ 24
Matanza. Coiras que se udan para facer roxós ou chicharós ou para meter nas androllas
12
/ 24
Matanza: Picando a carne
13
/ 24
Matanza. Carne para picar
14
/ 24
Matanza. Fumeiro
15
/ 24
Matanza. Colgando o botelo no baral
16
/ 24
Matanza. Embutindo o botelo
17
/ 24
somoscomarca_matanza_chourizos_embutido_2021 (19)
18
/ 24
Matanza. Frebas e touziño asado na grela
19
/ 24
Matanza. Carne adobada
20
/ 24
Matanza. Adobando as costelas
21
/ 24
Manza. Dándolle volta a zorza
22
/ 24
Matanza. Limpando os osos
23
/ 24
Matanza. Porco colado
24
/ 24
6 de diciembre de 2021, 17:52
Paz Vega
A matanza do porco en imaxes. Fotos realizadas por Paz Lameiro Vega
matanza
tradición
GALERÍAS
Galería. A matanza do porco